Få en cirkusbillet, når du medbringer 4 poser Nørregade*

Nørregade og Cirkus Arena er igen i år gået sammen om at skabe de allerbedste poser cirkusguf, som hører til en rigtig cirkustur. Poserne kan fås i cirkus og i butikker i hele landet.

Ved at samle 4 Nørregade-poser og medbringe dem tomme, når du skal i cirkus, kan du samtidig få den 4. billet gratis, når du køber 3 billetter.

Kampagnen gælder terrassepladser (270 kr. pr. stk.) i cirkusteltet.

En fælles oplevelse for hele familien

Duoen Bubber og Malene Qvist er i manegen i 2024 med et helt nyt supershow: ‘Cirkus ifølge Bubber og Malene Qvist’! Bubber er tilbage som sprechstallmeister i 2024, sammen med Malene Qvist, som står i manegen for første gang. Sammen med Bubber og Malene vil I opleve prisbelønnede verdensartister, smukke heste og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus!

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2024.

Forestillingen spiller i hele Danmark fra april til august og kommer til en by nær dig.

Sådan gør du

  • Saml 4 tomme poser Nørregade (gælder alle Nørregade-poser)
  • Book dine cirkusbilletter HER (minimum 4 billetter, idet du får den 4. billet gratis, når du køber 3).
  • Herefter afventer du, at Cirkus Arenas billetkontor kontakter dig vedr. levering af dine billetter.
  • Medbring de 4 poser Nørregade, når du skal i cirkus.

* Vilkår: køb 3 terrassebilletter og få den 4. billet gratis

Vind 3 KG CIRKUSGUF hver måned

Vi spreder cirkusglæde, og du kan være med! Hver måned under hele turneperioden har du chancen for at vinde 3 kg af vores lækre cirkusguf. Sådan deltager du:

  1. Find vores sjove skilte: Besøg din lokale dagligvarebutik i Danmark, hvor vores farverige skilte med sjove udskæringer venter på dig.
  2. Tag et sjovt billede: Tag et billede af dig selv, hvor du putter dit ansigt i udskæringen på skiltet. Lad din indre cirkusartist komme frem!
  3. Brug #cirkusguf: Del dit sjove billede på enten Facebook eller Instagram og brug hashtagget #cirkusguf

Hver måned trækker vi en heldig vinder, som vil modtage ikke mindre end 3 kg lækker cirkusguf! Vi kontakter vinderen direkte via beskeder på Facebook eller Instagram, så sørg for at holde øje med din indbakke.