Cirkus Guf

Nørregade og Cirkus Arena er igen i år gået sammen om at skabe de allerbedste poser cirkusguf, som hører til en rigtig cirkustur.

Denne sæson præsenterer vi en lækker kombination af vingummi, lakrids og skum, som vi alle kender det, men vi introducerer også en helt ny variant i form af minislik! Nu kan du nyde en hel håndfuld på én gang og komme i rigtigt cirkus-humør!

Du kan købe slikposen der hvor du handler dagligvarer og i Cirkus Arena

Banko

Banko er vores sjove flødekarameller med smag af karamel, hasselnød, kakao og saltkaramel. Perfekt til kaffen, sidste skoledag, fødselsdagen eller bare på farten.

Hvilken bliver din helt egen favorit?

Du kan købe slikposerne der hvor du handler dagligvarer

Dobler

Lækre, runde mælkechokolader med 3 forskelligt fyld: toffee, saltkaramel fudge og sprød kiks! Hvilken bliver din favorit? Sprød kiks knaser og er lige til at guffe. Saltkaramel fudge er den perfekte balance mellem det søde og det salte, og Toffee er perfekte at tygge på til fredagshyggen.

Dobler kommer i små, runde og mundrette bidder der er perfekte både til farten og slikskålen.

Du kan købe slikposen der hvor du handler dagligvarer.

Tyggemåner

Har du også savnet den gule, runde pastil med hård skal, sej midte og mild smag af karamel? Den populære Tyggemåne er tilbage!

Vi har endelig bragt den lækre, gule pastil tilbage efter megen efterspørgsel. Der er nemlig ingen tvivl om, at når man tygger tyggemåner, bliver man glad indeni – og det vil Nørregade dele med alle! Den nye pastil har samme runde form, gule skal og lækre karamel-smag som vi alle holder af. Tyggemåner kommer nu i en flot, ny og blå stribet pose, der ikke er til at misse.

Hør Tyggemåne-sangen her

Du kan købe slikposen der hvor du handler dagligvarer.

Lakrids Snak

Når man snakker om lakrids bliver man helt lakridssulten. Nørregade Lakrids Snak stiller den søde sult. En perfekt lakridspose, hvis vi selv skal sige det, med søde og salte lakridser. Pulverfisk, lakridskringler, djælvekridt, syrlige lakridscirkler og salte lakridssmil.

Den perfekte blanding til enhver lakridselsker! Spis den alene, eller del med andre lakridselskere!

Du kan købe slikposen der hvor du handler dagligvarer.