Nørregades historie

Historien om Nørregade Bolcher går helt tilbage til 1924 hvor Martin Olsen startede et lille kogeri. Dette gør Nørregade Bolcher til et af Danmarks ældste bolchekogerier.

I dag er Nørregade Bolcher en del af Spangsberg Chokolade. Her arbejder vi ud fra filosofien om, at det at lave konfekture ikke blot er en kunstart, men også handler om et godt gammeldags håndværk.

Nørregade Bolcher

Nørregade er baseret på det gode håndværk og fantasien og lysten til at skabe noget, som alle danskere bliver glade i munde af. Det handler om både tradition og kvalitet som skal bæres i en kreative ånd, som kendetegner Nørregade. Derfor tilbyder vi både de klassiske go’e gamle bolcher og noget helt nyt og spændende: vingummi, lakridser, skum og dragée. – Vi mener nemlig, at der skal være noget for enhver smag!

Nørregade Bolcher har altid været at finde i de elegante poser med tynde lodrette striber. Striberne kommer i mange varianter, ligesom vores bolcher.

Nørregade Bolcher er produceret i Danmark, og indeholder kun naturlige farver.

Nørregade Slik

Nørregade Slik er vores nyeste serie, som indeholder vingummi, lakrids, skum og dragée. Poserne kendetegnes ved deres brede skrå striber i forskellige farver. Vores første pose i denne serie har skrå røde striber – præcis som de poser man blandede slik i som barn, når man besøgte ”slikmutter”. Dengang kunne man blande for 5 øre af hver variant og dermed blande sin favoritpose. Vi har, med vores klassiske serie, prøvet at blande de bedste slikposer, som minder så meget som muligt som dem man blandede hos ”slikmutter”.