HIP HIP HURRA

Vi har fødselsdag! I år fylder Nørregade 100 år – det betyder 100 år, hvor vi har været leverandører til alle danske slikmunde. Vi kommer til at fejre vores jubilæum i hele 2024 med en masse spændende nyheder, samarbejder, konkurrencer og arrangementer. Følg med i, hvad vi finder på af løjerligheder på vores Instagram, Facebook og selvfølgelig her på hjemmesiden.

Nørregade ville ikke være 100 år, hvis det ikke var for dig – 1000 tak for at du støtter op om vores sjove slik-univers! Vi glæder os til mange flere år i fremtiden fyldt med slik og bolcher.

JUBILÆUMS-NYHEDER

100 år med sjov og ballade skal fejres med 4 nye jubilæumsposer! Slikmutter tager os tilbage til de gode gamle dage, og det er hvad vores jubilæumsposer er inspireret af. Alle poserne kan købes der hvor du handler dagligvarer.

o

Salte & Stærke er vores jubilæumspose med vores mest populære stærke bolcher. En stærk blanding af stærke bolcher med både gamle klassikere og vores mest populære bolcher såsom lakridsugler. Er du til bolcher med lakrids, chili, peber og andre stærke smage? Så dyk ned i jubilæumsposen Salte & Stærke der emmer af nostalgi.

Mere til det farverige bolchemix? Så er Jubilæums Bolcher et godt bud på en god blanding fyldt med alle klassikerne, som nok har eksisteret ligeså længe som Nørregade. Det er den ultimative blanding til alle bolcheelskere med blandt andet rabarberbolcher, dameskrå og rustne søm – posen har alle Slikmutters yndlings-bolcher.

Original Mix er for alle lakridselskerne. Hvis der er noget vi har lært over 100 år, så er det, at lakridsslik er en sikker vinder hos danskerne. Posen har en blanding af vores mest populære lakridser, blandt andet pulverfisk, djælvekridt, syrlige lakridscirkler og salte lakridssmil. Dyk ned i jubilæumsposen Original Mix og få slukket din lakrids tørst.

Slikmutter har blandet sit Favorit Mix – er det vores nye bedste blanding slik? Det er i hvert fald alle vores favoritter samlet i en pose. Der er noget til både store og små, hvilket gør posen perfekt til hele familien. Indeholder blandt andet vingummi, skum, lakrids og nogle af de nye og sjove varianter såsom Gumlebær.

SLIKMUTTER ER TILBAGE

I anledning af Nørregades 100-års jubilæum er Slikmutters egen mutter på besøg i butikken for at fejre Nørregades fødselsdag. Slikmutters mutter mindes nostalgisk de gode gamle dage og fylder butikken med vilde og farverige fortællinger om Nørregade.

Malede vikingerne virkelig deres skibssegl bolchestribet? Og er det rigtigt, at Harald Blåtand har sit navn fra Nørregades Blå Ugler? 

Slikmutters mutter er 119 år gammel og en af de få, der husker Nørregades åbning tilbage i 1924. Hendes hukommelse er meget farverig, og ofte fyldt med skøre sidespring, men mutter har altid ret – også selvom hun ikke har. Det eneste der kan stoppe hendes røverhistorier, er en smagsprøve af de lækre 100-års jubilæumsposer.

Se filmen med Slikmutters Mutter her

ÅRHUNDREDES KONKURRENCE

Fordi Slikmutter er kendt for at spinde de mest fantastiske historier om Nørregade, har vi besluttet os for at hylde løgnhalshistoriernes kunstnere! Vi inviterer alle eventyrlystne sjæle til at deltage i vores 100-års konkurrence. Én heldig person kan vinde ikke bare én, men hele 100 poser Nørregade slik og bolcher! Der vil også være flotte præmier til 2. og 3. pladsen. Den næstbedste historie vinder 50 poser slik mens tredjepladsen belønnes med 20 poser slik.

Så lad din kreativitet flyde og væv den mest utrolige løgnhalshistorie, du kan forestille dig! Send din mest fantasifulde løgnhalshistorie til konkurrence@spangsbergchokolade.dk inden d. 1. april 2024, hvor vi trækker vinderne. Du kan finde inspiration på vores Instagram @nørregadebolcher eller lytte til Slikmutter, der altid formår at forbløffe med de vildeste historier om Nørregade.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at din indsendte historie kan blive delt på vores officielle sociale medieplatforme. Læs konkurrencevilkår her.

Vi ser frem til at modtage dine magiske og fantasifulde historier!

“Nørregades historie går så langt tilbage, som til dengang Odin og Thor levede i Danmark. Især Thor var helt tosset med Nørregade. Man siger, at Midgårdsormen engang havde hapset en pose af Thors yndlingsbolcher. Han blev så rasende, at han gokkede den oveni hovedet med en stor hammer.” Slikmutters Mutter

“Nørregades historie går så langt tilbage, som til dengang Odin og Thor levede i Danmark. Især Thor var helt tosset med Nørregade. Man siger, at Midgårdsormen engang havde hapset en pose af Thors yndlingsbolcher. Han blev så rasende, at han gokkede den oveni hovedet med en stor hammer.” Slikmutters Mutter