Har du også savnet den gule, runde pastil med hård skal, sej midte og mild smag af karamel? Den populære Tyggemåne er tilbage!

Vores Tyggemåner blev første gang produceret af Nørregade Bolcher. Med sin genkendelige rød- og gul stribede pose blev Tyggemåner et kæmpe hit blandt karamel-elskere i hele Danmark. Den har eksisteret i mange år og er en del af vores alle barndom. Da vi stoppede med at lave Tyggemåner har vi siden fået mange henvendelser om, hvornår produktionen af Tyggemånen genoptages.

Vi har endelig bragt den lækre, gule pastil tilbage efter megen efterspørgsel. Der er nemlig ingen tvivl om, at når man tygger tyggemåner, bliver man glad indeni – og det vil Nørregade dele med alle! Den nye pastil har samme runde form, gule skal og lækre karamel-smag som vi alle holder af. Tyggemåner kommer nu i en flot, ny og blå stribet pose, der ikke er til at misse.

Prøv at tage en bid af de lækre Tyggemåner og oplev et smagsunivers af ren nostalgi. Du kan købe tyggemåner, der hvor du handler dagligvarer.

Har du hørt Tyggemåne-sangen? I anledning af den store re-lancering af Tyggemånen har vi lavet en sang om den elskede, gule pastil! Du kan lytte og synge med til tyggemåne-sangen her: